Renault çıkma parça

7 sene ago · · 0 comments

Renault çıkma parça

Renault çıkma parça ankara

Renault çıkma parça ankara olarak 25 yıldır bu mesleğin içinde bulunduğumuzu söylemekten gurur duyuyoruz.Ankara‘da Yıldız sanayi sitesi Uğur mumcu mahallesi 1582.cadde no:6 Yenimahalle/Ankara adresinde Renault ve Dacia çıkma yedek parça hizmeti vermekteyiz.Şehir içi olarak elden teslim veya kargo ile çıkma parça satışımız vardır.Sattığımız ürünlerin(ürüne göre değişebilir) garantisini vermekteyiz.Elimizde her türlü Renault çıkma parçaları ve Dacia çıkma parçaları bulunmaktadır.Renault çıkma parça ve dacia çıkma parça hizmeti vermekteyiz

İsteğinize göre orjinal çıkma veya yan sanayi parçalarımız ile sizlere kaliteli parça satışı sağlıyoruz.

Çıkma Yedek Parça Nedir?

Resmi kurumlarca hurdaya çıkarılmış araçların içerisinde yer alan hasar görmemiş, sağlamlığını koruyan parçaların uzman bir ekip tarafından alınarak satışa sunulmuş halidir. Kısacası ikinci el parçalardır ancak çalışır durumu uzmanlar tarafından en ince ayrıntısına varana kadar kontrol edilerek sizlere sunulur ve fiyatları da son derece uygundur.

Çıkma yedek parça hakkında

Ülkemizde orijinal yedek parça piyasasına nazaran çok daha fazla kullanılan parça piyasası çıkma piyasasıdır. Bunun en büyük nedenlerinden birisi de uygun fiyatlardan satın alınıyor olmasıdır. Hemen hemen tüm araç modellerine uygun yüz binlerce parça kısa bir zaman dilimi içerisinde yedek parça piyasasına düşmektedir. Bu da büyük bir avantaj demektir.

Çıkma parça dediğimizde pert olmuş ya da bir kaza sonucu  kullanılmaz haldeki araçları sigorta şirketlerinden veya araç sahiplerinden satın alınarak  hurdaya çıkarılması ve sağlam olan parçaların son kontrollerini ( testlerini ) yaparak satışına sunulmasına denir.

Orjinal Yedek Parça mı Yan sanayi Yedek Parça mı?

Gelin bu cevabı kullanıcılardan yani sizlerden alalım.Akın renault sizlere 25 yıldır kaliteli bir hizmet sunuyor.Bildiğiniz üzere piyasada çok dolandırıcı bulunuyor.Parça alacağınız firma biz olalım veya olmayalım dikkat etmenizi öneriyoruz.

Mustafa AYDIN  Diyor ki :

ben suan bmw kullanıyorum bmw nin hem fiyet olarak ucuz hemde oldukca kaliteli alman malı yan sanayi parçaları var o nedenle orjinale o kadar para vermeye gerek yok ama dahada uygun taiwan malı olanlar var onları tavsiye etmiyorum.kıyaslama yapmak gerekirse orjinali 300 tl olan bir parçanın alman malı kaliteli yan sanayisi 100 tl taiwan malı olanı ise 50 tl falan oluyor.en son komple ön takım rot rot kolları burçları z rotları hepsi takım alman yan sanayi 240 tl ye aldım 70 tl işçilikle 310 tl ye komple yeniledim orjinal olsa 3 katı civarı olurdu.ama sarf malzemelrinde yan sanayiye gerek yok zaten ucuz orjinali 20 tl olan hava filtresini yan sanayi kullanmaya da gerek yok bence.

Melih YAMAN Diyor ki :

orijinal parça taraftarıyım parası mühim değil. almakta zorlandığım durumlar da oldu ama önemli aksamlarda orijinalden vazgeçmem …

fren balataları disk , debriyaj seti vs hayati organların fiyatına aldırış etmeden orijinal alırım . hem uzun ömürlü olur hem güvenli , sağlam olur. örnek vereyim orijinal fren balatası çok daha iyi frenleme yapıp daha geç ısınır. bunun değeri isterse 3 katı olsun alınır.

ancak arabası eski olup da orijinale değmeyecek parçalar vardır. mesela 93 corollaya tutup da orijinal merkezi kilit takılmaz . kuş serisi aracın kilidi buna uyumludur tak gitsin derim. markaya duruma modele parçanın önem durumuna göre değişir.

Bizde Akın renault olarak sizlerin fikirlerini göz önünde bulundurarak hem orjinal hem çıkma parça satışımızı şehir içi ve şehir dışına kargo ile güvenle ulaştırıyoruz.Dilerseniz ihtiyacınız olan parçayı bizimle ilişime geçip dükkanımızda inceleyebilirsiniz.

Renault

Similar posts

Bir cevap yazın